Bevaring og vedligeholdelse af gamle huse
FORSIDE OM OS KONTAKT

Indtast dit søgeord herunder for
at finde en specifik vare. Du kan
også søge på varenummer.

SKJUL MENU

Bevaring og vedligeholdelse af gamle huse

Få sjælen frem i dit gamle hus med den rigtige bevaring og vedligeholdelse

I gamle huse findes ofte en stemning og en sjæl, som du ikke på samme måde finder i nye huse. Mens nye huse tit er lige til at flytte ind i, kan gamle huse kræver både kærlighed og opmærksomhed for at fungere som den optimale ramme for dit og din families liv. Bevaring og vedligeholdelse af gamle huse er en ganske særlig disciplin - derfor kan det være en rigtig god idé at du sætter dig grundigt ind i emnet, inden du giver dig i kast med både små og større projekter. Her på siden finder du forhåbentligt noget af det materiale og viden, der kan bringe dig videre i din proces.

Bevar og vedligehold med Hverringe Centrum for Restaurering

Bag hverringe.dk står Hverringe Centrum for Restaurering, hvor bevaring og vedligeholdelse af gamle huse i en årrække har været i højsædet. På Hverringe Gods, hvorfra Hverringe Centrum for Restaurering udspringer, har vi til stadighed gang i restaureringsarbejdet af flere af godsets gamle bygninger, og det er vigtigt for os, at arbejdet bliver udført så nænsomt og loyalt mod de gamle bygninger som overhovedet muligt.

Stort behov for råd og vejledning om istandsættelse af gamle huse

En af årsagerne til, at vi har grundlagt Hverringe Centrum for Restaurering er, at vi har oplevet, hvordan nye materialer ikke altid spiller godt sammen med de gamle materialer i huse fra før 1960. Det er også vores oplevelse, at de nye metoder til vedligeholdelse af gamle materialer heller ikke altid er de bedste, og vi har for eksempel set utallige eksempler på godt træværk, der er blevet ødelagt af behandlinger med plastikmaling.

Vi er overbevidst om, at ingen - og i hvert fald slet ikke folk, der går bare en lille smule op i bevaring og vedligeholdelse af gamle huse - bevidst og med fuldt overlæg ødelægger gode gamle materialer eller smukt håndværk. Når det alligevel sker fra tid til anden i gamle huse rundt omkring i landet, tror vi derfor nærmere, at det skyldes mangel på information og adgang til de rigtige materialer. Den problematik vil vi gerne bidrage til at gøre noget ved her ved Hverringe Centrum for Restaurering. Derfor har vi med hverringe.dk skabt et forum, hvor både menigmand og fagpersoner kan hente gode råd og inspiration, når de står overfor opgaven med bevaring og vedligeholdelse af gamle huse.

God fornøjelse med restaureringscentrum.dk

På hverringe.dk kan du få gode idéer og inspiration til processen, og det kan være en god idé at orientere dig grundigt i både de mange artikler og andet af det tilgængelige materiale, inden du går i gang med at ombygge eller restaurere dit gamle hus. Vi har forsøgt at samle materiale om så mange forskellige emner som muligt, og vi håber, at du finder frem til netop den information, du har brug for. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os, så skal vi hjælpe dig videre så godt, vi kan.

Vi håber, at du må få glæde af siden og den omfattende viden om bevaring og vedligeholdelse af gamle huse, vi har samlet her.