Restaurering - Gamle Håndværksmetoder - Originale materialer
FORSIDE OM OS KONTAKT

Indtast dit søgeord herunder for
at finde en specifik vare. Du kan
også søge på varenummer.

SKJUL MENU

Bevar. Restaurer.  Moderniser.

Hverringe Centrum for Restaurering er for alle, der skal istandsætte gamle huse. Vi brænder for at hjælpe vores kunder - uanset om du er professionel eller privat. Om projektet er stort eller lille. Vores vision er at gøre det let for dig, at sætte dit gamle hus i stand.

Gode tilbud og ideer til dig, der vil bygge dit gamle hus om.

Det handler om gamle huse, bondehuset på landet, herskabslejligheden i byen, murmestervillaen og enhver anden gammel bolig bygget før 1960. Kort sagt - det handler om huse med sjæl.

Du behøver ikke at bo i et museum, bare fordi huset er gammelt. Men som ejer bør du tage særlige hensyn, når dit hus er "født" med sjæl. Derfor har vi åbnet Centrum for Restaurering. Et levende center der stiller viden til rådighed og som gerne vil gøre det let for dig at købe de rigtige materialer til dit projekt.

Køb online og tilmeld dig vores nyhedsbrev.


Gammelt på den nye måde

Kan man virkelig restaurere et ældgammelt hus og få et helt moderne hjem, der ligner alt andet end et museum? Ja, det kan man faktisk. Det gælder bare om at vælge de rigtige materialer og forny med respekt for husets historie og den kultur det blev skabt ind i. Det bliver så at sige gammelt på den nye måde.

Et hus er en nøje gennemtænkt konstruktion, hvor arkitekt og bygherre har gjort sig umage for at skabe en både smuk og praktisk enhed. De originale materialer, de  særlige detaljer, slid og patina giver de ældre huse sjæl og karakter, og er spor der fortæller historien om det liv, der igennem generationer blev og bliver levet i huset. Det er ikke alt som vi kan - eller som er værd at bevare og som ejere er vi er derfor nødt til at foretage en vurdering af bevaringsværdierne i det enkelte hus. Så kan vi sætte kræfterne ind på at bevare dét, der er vigtigt for helheden. Det handler om beslutninger af både byggeteknisk, arkitektonisk og æstetisk karakter. I en moderne og komfortabel bolig i et gammelt hus, komplementerer nyt og gammelt hinanden og skaber en ekstra dimension i dagligdagen.
 

Sådan startede det hele

Læs interviewet med de to ildsjæle, Niels Iuel Reventlow og Søren Vadstrup, om ideen til at starte Hverringe Centrum for Restaurering. Klik her.


Gå på opdagelse på hjemmesiden

Vi har selv restaureret mange huse gennem årene, og vi har også lavet mange fejl. Oftest fordi vi lod os besnære af det vi troede var en nem løsning, men som efterfølgende kom til at koste mange ærgrelser og dyre lærepenge. Når vi har åbnet Centrum for Restaurering, er det fordi vi gerne vil hjælpe dig med at finde de gode løsninger. Det gør vi på flere måder:

  • gennem oplysning og information på vores netportal og i vores online nyhedsbrev,
  • gennem praktiske kurser, foredrag og arrangementer,
  • ved at hjælpe dig med at finde de rigtige materialer,
  • og ikke mindst gennem vores net af eksperter

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit projekt.

Find det produkt du skal bruge

Kontakt

Lær os at kende

Kan vi hjælpe dig?

Partnere

Hverringe Centrum for Restaurering
Hverringevej 185
DK-5300 Kerteminde
Tlf. +45 6332 3131
kontakt@hverringe.dk
CVR-nr. 32672124

Om os
Presse
Jobs
Persondatapolitik
Cookies

Besøg os / Find vej
Handelsbetingelser
Levering og forsendelse
Returnering af varer
Nyheder

Realdania
Fremtidens Herregård
Kerteminde LAG
Syddansk Væksthus
EU

Besøg Hverringe Gods

 

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev:

 

Nænsom bygningsbevaring
Istandsættelse af gamle huse
Bevaring og vedligeholdelse af gamle huse
Originale og Traditionelle Materialer
Restaurering og Bygningsbevaring
Gamle håndværksmetoder
Gamle traditionelle håndværksmetoder
Gamle vinduer og døre